Bilglas

Vi byter rutor på alla typer av fordon och får dagliga leveranser och kan därför erbjuda snabb hjälp från skada till åtgärdande.

Auktoriserat bilglasmästeri


Vi är ett auktoriserat bilglasmästeri som hjälper dig med stenskottslagning och byte av bil-, buss och lastbilsrutor så som vindrutor, sidorutor, bakrutor. Vi har även en lånebil om du behöver.
​​​​​​​
Vi byter inte bara vindrutor och lagar stenskott. Vi byter specialrutor även på tunga fordon och entreprenadmaskiner.
Vi kalibrerar också bilens glasnära sensorer, kameror, projektorer och radar. Och mycket mer som riktiga glasmästare kan. 
Vi är ett engagerat glasmästeri med stor kunskap inom bil- och fordonsglas oavsett vilket fordon eller hur gammalt det är.
Vi samarbeter med alla försäkringsbolag! 
Laga ditt stenskott hos oss – vi samarbetar med alla försäkringsbolag! Stenskott och sprickor kan vara en trafikfara. Vi är utbildade och auktoriserade bilglasmästare med högsta kompetens för byten och reparationer av bilglas. Vi lagar och byter vindrutor på alla bilmodeller! Lagning av stenskott Ett stenskott leder ofta till sprucken vindruta. Du kan därför spara en hel del pengar genom att låta oss laga stenskottet i tid och på så sätt slippa byta hela rutan! Självrisken är 0–200 kr beroende på vilket försäkringsbolag du har. Hämta gratis stenskottsplåster hos oss!