Inglasning

Få en inglasning helt optimerad utifrån dina mått, behov och önskemål. Hos oss får du en kvalitativ lösning med rätt funktion och utseende. 

Dina mått är våra mått

När du vänder dig till oss för inglasning av altaner, balkonger eller andra rum är det inga modulmått som gäller. Nej, hos oss får du inglasningar byggda utifrån dina befintliga mått. På det sätter får du en skräddarsydd helhetslösning utan att behöva kompromissa. 

Du får rådgivning och guidning genom de olika beslut som behöver tas. Det kan handla om vilken glastyp som passar bäst hos just dig, hur profilerna ska se ut och vilken färg som är rätt. Är du ute efter en inglasning som passar för en altan som ska användas året om? Eller vill du bara förlänga sommaren lite? Användningsbehov varierar från ett jobb till ett annat och vi ser till att varje kund får det optimala utifrån behov och önskemål.​​

Du får hjälp från start till mål

Självklart ska du inte behöva betala en krona innan du är säker på att du vill ha just oss för ditt projekt. Därför får du alltid en kostnadsfri offert av oss innan du bestämmer dig. Vi kommer ut till dig och tar reda på dina behov, vilka mått vi ska bygga utifrån och hur förutsättningarna är. På det sättet hinner du träffa oss och få ett prisförslag, så att du känner tillit för oss. Om du sedan väljer att ta vårt förslag sätter vi igång med arbetet så fort som möjligt. 

Vi vill vara din trygghet, där du hela tiden litar på vår kompetens och vår service. Därför finns vi här för att lösa dina problem både under och efter ett arbete, du kan alltid vända dig till oss. 

Kontakta oss för mer information