Solskydd

Vi jobbar med alla olika typer av solskydd. Behöver du screengardiner? Eller kanske lamell? Vi reder ut vad som passar perfekt för just dig. 

Njut av solen utan att få den i ögonen

Vill du kunna bestämma själv hur mycket av dammet på vardagsrumsgolvet du vill se? Eller vill du bara kunna titta på teve utan att bländas av solen igen? Oavsett dina anledningar finns vi här för att ta fram en skräddarsydd lösning just för dig. Genom att hitta de rätta markiserna och persiennerna till både in- och utsidan av ditt hus får du precis det solskydd som matchar dina behov och önskemål.

​​​​​​​Det finns en stor variation av solskydd inom respektive kategori, med åtskilliga olika utseenden. Vi finns här med tips och råd kring vad som kan passa ditt hus förutsättningar. Du hittar oss bara ett samtal bort!


Så går det till

Självklart ska du inte behöva betala en krona innan du är säker på att du vill ha just oss för ditt projekt. Därför får du alltid en kostnadsfri offert av oss innan du bestämmer dig. När du har skickat in din offert till oss återkommer vi till dig inom 48 timmar. Då bestämmer vi en dag och tid då det passar att vi kommer och tittar på förutsättningarna för uppdraget. Några av de saker vi gör då är att vi mäter och diskuterar med dig för att förstå behov och önskemål. Sedan räknar vi på det och ger dig ett prisförslag. Om du sedan väljer att ta vårt förslag sätter vi igång med arbetet så fort som möjligt. Vi tar aldrig något extra för montering, utan vi ser till att när vi lämnar dig har du allt uppsatt och klart. 

Vi vill vara din trygghet, där du hela tiden litar på vår kompetens och vår service. Därför finns vi här för att lösa dina problem både under och efter ett arbete, du kan alltid vända dig till oss. 

Kontakta oss för mer information