Glasräcken

Istället för vanliga träräcken kan du prova något nytt, fräscht och snyggt till ditt hus.
​​​​​​​Läckra glasräcken som har samma säkerhet men bättre estetik och som inte hindrar utsikten kan du få måttbeställt hos oss!

Få avskärmning utan att tumma på utsikten

Beroende på förutsättningar och behov passar olika typer av glasräcken till olika typer av fastigheter. När du använder dig av glasräcken höjer du dels utseendet genom estetiken som ett glasräcke ger, dels får du räcken anpassade efter användningsområde. Vi guidar dig igenom de val som du ställs inför när du har bestämt dig för glasräcken.

Du kan använda dig av glasräcken både inomhus och utomhus. Du får samma säkerhet som vid ett vanligt räcke, utan att du förstör utsikten. Det finns klassiska glasräcken med färglackerade stolpar mellan glasskivorna och en handledare överliggande. men det blir också mer och mer populärt med stolplösa glasräcken. När du har stolplösa glasräcken är det istället en profil i botten och tjockare glas som gör att räcket ändå uppfyller samma säkerhetskrav som ett räcke med stolpar. Hos oss får du måttbyggda glasräcken, vi använder oss aldrig av några standardmått. Därmed får du det bästa för just din fastighet. 


Kostnadsfri offert

Självklart ska du inte behöva betala en krona innan du är säker på att du vill ha just oss för ditt projekt. Därför får du alltid en kostnadsfri offert av oss innan du bestämmer dig. Vi kommer ut till dig och tar reda på dina behov, vilka mått vi ska bygga utifrån och hur förutsättningarna är. På det sättet hinner du träffa oss och få ett prisförslag, så att du känner tillit för oss. Om du sedan väljer att ta vårt förslag sätter vi igång med arbetet så fort som möjligt. 

Vi vill vara din trygghet, där du hela tiden litar på vår kompetens och vår service. Därför finns vi här för att lösa dina problem både under och efter ett arbete, du kan alltid vända dig till oss. 

Kontakta oss för mer information