Fönster och dörrar

Att hitta rätt fönster och dörrar till ett hus kan göra en stor skillnad i hur personligt och inbjudande huset upplevs. Ta hjälp av oss för att hitta det bästa till just dig!

Komplettera ditt hus med rätt fönster och dörrar

Du vill ha en optimal lösning till din bostad eller fastighet. Vänd dig till oss så får du en god rådgivning, kostnadsfri offert,  skräddarsydd produkt och montering. När vi utför ett arbete är vi noggranna med att funktionaliteten och utseendet blir perfekt för just dig. 

Vi har försäljning av nya fönster och dörrar, dels för nybyggen, dels för hus eller lägenheter där man vill förbättra utseendet och minska energiförbrukningen. Upp emot 35 procent av värmen i ett hus sipprar ut genom dåligt isolerade fönster och dörrar. Det kan du halvera genom att ha uppdaterade produkter som är nya och håller hög kvalitet. Vill du inte byta till exempel dina fönster, men vill energispara, kan vi renovera dessa åt dig. Vid en fönsterrenovering byter vi ut glaset i den befintliga bågen, samt renoverar och målar bågen om det finns ett behov. 

Genom att vända dig till oss får du ett brett utbud av färger, fabrikat och utseenden som kommer att sätta en personlig prägel på ditt hus. Det finns bland annat traditionella träfönster, men även de mer nya fönsterna med aluminiumutsida som är underhållsfria. 


Kostnadsfri offert och en kontinuerlig rådgivning

Självklart ska du inte behöva betala en krona innan du är säker på att du vill ha just oss för ditt projekt. Därför får du alltid en kostnadsfri offert av oss innan du bestämmer dig. När du har skickat in din offert till oss återkommer vi till dig inom 48 timmar. Då bestämmer vi en dag och tid då det passar att vi kommer och tittar på förutsättningarna för uppdraget. Några av de saker vi gör då är att vi mäter och diskuterar med dig för att förstå behov och önskemål. Sedan räknar vi på det och ger dig ett prisförslag. Om du sedan väljer att ta vårt förslag sätter vi igång med arbetet så fort som möjligt. Vi tar inget extra för montering, utan vi ser till att när vi lämnar dig har du allt uppsatt och klart. 

Vi vill vara din trygghet, där du hela tiden litar på vår kompetens och vår service. Därför finns vi här för att lösa dina problem både under och efter ett arbete, du kan alltid vända dig till oss. 

Kontakta oss för mer information