Inredningsglas

När du använder dig av glasdetaljer i ditt hem istället för traditionella material hittar du en ny och personlig dekor. 

En modern stil i ditt hem

Det finns många olika typer av konstverk, dekorationer och inredningsdetaljer att välja bland. Varför inte ge ditt hus det där lilla extra, genom inredningsglas? Det finns många olika varianter, eftersom området är så brett och vi finns här för att ge dig det just du är ute efter. Några av de vanligaste arbeten vi gör inom inredningsglas är innerväggar, mellanväggar och glas över fototapet till exempel i kök istället för kakel. Att använda sig av glas inomhus blir mer och mer populärt, kanske mycket för att du kan göra så mycket med det på ett personligt vis. 

Något som är viktigt när man jobbar med glas som olika typer av väggar eller staket är att hålla en lika hög säkerhetsnivå som vid mer traditionella material. Det kan vi göra genom lite olika typer av åtgärder. Till exempel använder vi oss av tjockare standardglas och härdat säkerhetsglas, vi monterar också väggarna på ett sätt som höjer säkerhetsnivån. Du får alltså riktigt bra stil samtidigt som du inte behöver oroa dig över att något ska gå fel. 

Vi kommer alltid ut till dig kostnadsfritt innan ett jobb 

Självklart ska du inte behöva betala en krona innan du är säker på att du vill ha just oss för ditt projekt. Därför får du alltid en kostnadsfri offert av oss innan du bestämmer dig. När du har skickat in din offert till oss återkommer vi till dig inom 48 timmar. Då bestämmer vi en dag och tid då det passar att vi kommer och tittar på förutsättningarna för uppdraget. Några av de saker vi gör då är att vi mäter och diskuterar med dig för att förstå behov och önskemål. Sedan räknar vi på det och ger dig ett prisförslag. Om du sedan väljer att ta vårt förslag sätter vi igång med arbetet så fort som möjligt. Vi tar inget extra för montering, utan vi ser till att när vi lämnar dig har du allt uppsatt och klart. 

Vi vill vara din trygghet, där du hela tiden litar på vår kompetens och vår service. Därför finns vi här för att lösa dina problem både under och efter ett arbete, du kan alltid vända dig till oss.​

Kontakta oss för mer information